Catelijne Walet Fotografie


Home

 

Vrij werk

 

Bruiloft

 

Uitvaart

 

Reviews van de bruiloften

 

Contact


 
 

Catelijne is een heel erg fijn persoon die maar een half woord nodig heeft om te begrijpen wat je bedoelt en zelf ook lekker pro-actief aan de slag gaat. Ze houdt rekening met iedereen`s wensen, zonder het doel uit het oog te verliezen.
Eva & Hans

 


Op onze trouwdag was Catelijne de hele dag aanwezig, maar dat merkte je bijna niet. Zo knap hoe ze zich onder de gasten weet te mengen, terwijl ze de mooiste en belangrijkste momenten vastlegt en tegelijk onzichtbaar lijkt te zijn. De foto`s overtroffen al onze verwachtingen, zo mooi!
Lysanne & Edward

 


Catelijne is een leuk mens en heeft een fijne persoonlijkheid. Ze is een top fotografe.
De kennismaking en voorbespreking verliepen erg prettig, ze dacht echt met ons mee.
Catelijne was de hele dag aanwezig bij ons, dit verliep erg ongedwongen en relaxed.
De fotoreportage die we naderhand hebben ontvangen is onbeschrijfelijk mooi.
Wat een prachtige momenten heeft ze vast gelegd!
En ze heeft een heel goed beeld van de gehele dag kunnen weergeven.
We zijn super blij met het eindresultaat!
Hilja & Edwin


Op de dag viel Catelijne niet echt op terwijl ze wel constant onze herinneringen vastlegde. De mensen om ons heen waren ook erg enthousiast! Catelijne is meedenkend, open voor gesprek, ervaren en rustig maar staat vooral altijd paraat.
De volgende dag hadden we meteen al een paar foto`s om onze dag te kunnen showen!
Dolenthousiast kregen wij op den duur alle foto`s! En hebben wij onze foto`s in een mooi, vol en groot fotoboek weten te bundelen!
Wij waren in de zevende hemel en deze foto`s geven onze iedere keer dit gevoel weer terug!
Wendy & Stephan

 


Catelijne is een heel prettige persoon om erbij te hebben. Positief, enthousiast en rustgevend. De eerste foto die we al snel ontvingen was echt adembenemend mooi, wow! En niet alleen bij ons, bij iedereen die die foto ziet stokt de adem even. Ook de andere foto`s zijn echt prachtig geworden. Catelijne verstaat de kunst om details, momenten en emoties vast te leggen. Precies wat we zochten en wat past bij ons.
Arwen & Remy

 


Catelijne is de hele dag aanwezig geweest en heeft een aantal emotionele momenten tijdens speeches goed weten vast te leggen. Haar camera was gericht op de juiste personen op de goede momenten. Haar kracht zit onder andere in de emotie vastleggen op beeld vinden wij. Niets is haar te veel en ze vond het totaal geen probleem om ook foto`s te maken als wij het vroegen.
Karlijn & Bram

 


Catelijne is een fijn mens, die deskundig te werk gaat. Ze begrijpt je wensen! Ons eindresultaat was extreem mooi, nog mooier dan ik vooraf had kunnen denken. Ik kan Catelijne echt aanraden, ze is echte professional!
Kristel & Driss

 


Catelijne is een prachtige vrouw, de communicatie vooraf verliep snel en duidelijk.
Ze begreep heel goed wat wij wilde. We hadden ook meteen een klik met haar! Op de dag zelf is ze de gehele dag gebleven maar we hebben haar niet gezien......Ze viel totaal niet op maar heeft wel elk moment van de dag vast weten te leggen!
We hebben zeer prachtige foto`s waar we heel trots op zijn! Precies zoals we deze graag wilde. We zijn ontzettend blij dat we voor Catelijne gekozen hebben en raden haar echt aan!
Melanie & Jasper

 


Catelijne Walet Fotografie hebben wij fantastisch ervaren! De foto`s waren boven verwachting mooi. Ook was het contact met haar heel spontaan, ontspannen en gezellig. Ze hield rekening met onze wensen. Waar wij achteraf om gelachen hebben, is dat we foto`s kregen die gemaakt waren vanaf het balkon/preekstoel/zijkanten van de kerk waarin we trouwden, terwijl we haar helemaal niet hebben zien lopen. Haast onzichtbaar heeft ze van meerdere perspectieven foto`s gemaakt, superleuk! Ook kregen we na 3 dagen al 40 foto`s als preview, snel en leuk.
Myrthe & Khaled

 


Catelijne is erg prettig gezelschap geweest tijdens onze trouwdag. Ze werkt erg professioneel en heeft veel eigen ideeën. We hebben ons erg op ons gemak bij haar gevoeld. We zijn ontzettend blij met het resultaat, je ziet precies hoe onze dag is geweest en hoeveel er gelachen is!
Annejan & Walter

 

 

Catelijne is een hardwerkende fotografe, zij werkt onzichtbaar en toch voel je haar betrokkenheid. En wat straalt ze een plezier uit in haar werk!
Wat zijn wij blij met haar schitterende foto’s!
Simone en Gerard